Gestionarea profesională a datelor
Servicii
Gestionarea datelor
bibchip Germania dispune de infrastructura IT necesară şi un pachet cuprinzător de soluţii integrate, pentru a asigura o gestionare profesională a datelor.

Baza de date a participanţilor
bază de date cu toate adresele şi datele legate de participanţi

Verificarea plauzibilităţii
Verificarea datelor legate de participanţi din punct de vedere al redundanţei şi plauzibilităţii

Gestionarea participanţilor
Disponibilitate de log-in pentru organizator manipularea independentă a participanţilor
 
Protecţia datelor
Protecţie extinsă împotriva pierderii de date şi accesului neautorizat
 


 
Înscrierea online
Servicii
Înscrierea
Datorită portalului de înscriere online şi gestionare a banilor TRACKMYRACE.COM, organizatorul face economie de forţă de muncă pentru administrarea participanţilor şi încasare:

Mijloace de plată
bibchip este internaţional, la fel şi înscrierea online. Din acest motiv oferim toate mijloacele de plată utilizate în Europa Centrală. Aici intră nota de debit electronică, transferul imediat, plăţile cu carte de credit, Card bleu, Post Finance şi altele.
 
Oferte suplimentare
Luarea în calcul a specificului (oferte suplimentare ca de exemplu tricouri, medalii, documente, serviciu SMS, Pasta Party sau structura de taxare în funcţie de momentul înscrierii, etc.) fiecărui eveniment
 
Acces individual
Acces individual pentru organizator: urmărirea tranzacţiilor precum şi situaţia contului şi a participanţilor.
 
 
 
Rezultate live
Servicii
Rezultatele
 
Datorită transferului direct de date colectate spre platforma noastră de rezultate TRACKMYRACE.COM, rezultatele sunt prezentate live în timpul evenimentului. Rezultatele pentru raport, pentru presă şi pentru premierea câştigătorilor se află la distanţă de un clic şi garantează un serviciu profesional de determinare a rezultatelor.
În etapa de pregătire a evenimentului, toate dorinţele şi evaluările speciale sunt discutate în detaliu, pentru ca rezultatele să fie puse la dispoziţie rapid şi să fie de calitate.
Cronometrare
Servicii
Cronometrare
Peste trei milioane de sportivi la peste 3.000 de evenimente au fost cronometraţi în ultimii zece ani cu sistemele bibchip şi biactiv în Europa. Încrederea şi manipularea simplă sunt principalele caracteristici ale acestor două sisteme.
 
Cronometrarea profesională În timp ce bibchip, care se bazează pe tehnologia UHF, este folosit în principal la evenimentele care implică alergarea, biactiv se remarcă la viteze mari, temperaturi sub zero grade şi în apă. Fie că este vorba de triatlon, mountainbike, ciclism sau maraton – Timing la viteză mare este Timing cu biactiv.
 
Asistenţă la evenimente
Servicii
Asistenţă la evenimente
 
Pe lângă serviciile de cronometrare, bibchip România oferă si alte servicii precum punerea la dispoziţie a diverselor produse imprimate (numere de start, documente), servicii SMS, GPS Tracking şi sisteme de informare pentru moderatori.
Datorită colaborării cu parteneri profesionişti competenţi, organizatorii pot fi asistaţi şi atunci când caută moderatorii potriviţi, fotografii pentru evenimente sau furnizorii de panouri video cu LED pentru vizionările publice
 
Produse imprimate şi produse online
Realizarea (designul şi imprimarea) de numere de start, numere pe cadru, numere pe căşti, numere MTB, numere textile etc. inclusiv punerea la dispoziţie a acelor de siguranţă şi a benzilor de triatlon.

Punerea la dispoziţie
a documentelor pentru premierea câştigătorilor.

24 de ore online
Documente online care pot fi accesate de participanţi 24 de ore din 24

Documente cu fotografie
Documente online cu fotografia câştigătorilor

Servicii SMS
SMS-uri trimise participanţilor sau însoţitorilor înainte, în timpul sau după eveniment

SMS Live Results
Transmiterea de rezultate parţiale, rezultate finale şi indicaţii importante ale organizatorului

SMS Branding
Integrarea sponsorilor în ştirile-text

GPS Tracking
Date privind poziţionarea pentru atleţi şi/sau vehiculele însoţitoare
 
Live Tracking
Vizualizarea tuturor datelor GPS Tracking live pe TRACKMYRACE.COM şi pe peretele video

Body Area Network live
Prezentarea unor parametri specifici de performanţă: frecvenţa cardiacă, consumul de calorii şi viteza participanţilor

Sisteme de informaţii pentru moderatori
Terminal pentru moderatori cu informaţii despre grila de start şi fiecare participant. Punerea la dispoziţie a timpilor provizorii şi clasamentul provizoriu în timp real
© mandigo KontaktImpressum